Mesenaattiherkkuja

Posted by Q-teatteri in Baltic Circle

”Loistavat tortut, paremmat kuin Stockan!” Eilen Runebergin päivänä Baltic Circle -festivaalin toimistolla (tiesithän, että Q-teatteri järjestää tuon kansainvälisen nykyteatterifestivaalin aina marraskuussa?) mutusteltiin leivoksia yhteisörahoituskampanjan avautumisen kunniaksi.

Mesenaatti.me:n kautta toteutetaan kamppis, jolla kerätään rahoitusta Suomen taidepoliittisen käsikirjan julkaisemiseen. Marraskuussa BC:n ja Checkpoint Helsingin järjestämä Suomen taidepoliittinen tapahtuma keräsi taide- ja kulttuuriväen sekä politiikot Helsingin kaupungintalolle. Nyt tuo hieno tapahtuma saa jatkoa, kun sen tiimoilta julkaistaan Suomen taidepoliittinen käsikirja. Teos kerää yhteen tapahtuman antia ja taide- ja kulttuuripolitiikan olosuhteet.

Jotta käsikirjasta tulee totta, kaipaamme vielä hiukan tukea! Rahoitus on koossa kirjan toimitus- ja suunnittelutyön sekä artikkelien osalta, mutta joukkovoimaa tarvitaan jotta se saadaan kansiin ja kaikkien luettavaksi. Mukaan pääsee jo 15 eurolla, ja jokainen mesenaatti on tärkeä. Vastineeksi saat tietysti käsikirjan tai vaikkapa elinikäisen passin Baltic Circle -festivaalille…

Kurkkaa tarkemmat tiedot ja mesenointiohjeet täältä: http://mesenaatti.me/suomen-taidepoliittinen-kasikirja/

Kamppis on auki 28.2. saakka. Nyt jännätään seuraavat kolme viikkoa, minkä verran kirjoja saamme maailmalle!

Image