Q-teatteri hakee AV-mestaria

Posted by Q-teatteri in Yleistä

Image

Haemme AV-mestaria vakituiseen työsuhteeseen

AV-mestari vastaa ensisijaisesti Q-teatterin produktioiden AV-järjestelmien ylläpidosta, kehittämisestä, käytön koordinoinnista ja opastuksesta sekä AV-hankintojen suunnittelusta ja toteutuksesta. Työssään hän suunnittelee ja toteuttaa esityksissä tarvittavaa esitystekniikkaa: ääni- ja valotekniikkaa sekä kuvaprojisointeja.

AV-mestarin tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ääni-valo-videomestarin monialaista koulutusta tai työssä hankittua vastaavaa osaamista, ja ajantasaista esitysteknistä laitteiston tuntemusta.

Menestyäkseen työssä AV-mestarilla on oltava substanssiosaamisen lisäksi hyviä työnjohtotaitoja, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, suunnitelmallisuutta, kykyä taloudelliseen ja tuotannolliseen ajatteluun, joustavuutta sekä itsenäistä työnteko-otetta.

Työssä tarvitaan hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

  • Tehtävä täytetään 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän palkkaus perustuu teatterialan työehtosopimukseen ja muun henkilöstön vaativuuskehikon ja palkkausjärjestelmän tasoon ja on 2614,50–3007,68 €/kk.
  • Työaika: 38,25 h/vko sisältäen ilta- ja viikonlopputöitä. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
  • Hakuaika päättyy: 24.4.2023 klo 16:00 ja työhaastattelut järjestetään viikolla 18.
  • Hakemus on kolmiosainen: vapaamuotoisen hakemuksesi perusteella sinut kutsutaan haastatteluun, ja sen pohjalta mahdollisesti vielä soveltuvuuskokeeseen.

 

Q-teatterille osoitetut vapaamuotoiset hakemukset, joihin on liitetty ansioluettelo, tulee toimittaa sähköpostilla:
birgit(at)q-teatteri.fi

Lisätietoja:
Birgit Aittakumpu
Q-teatterin toiminnanjohtaja
p. 040 506 0953

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja merkityksellisen työn. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, minkälaiseksi oma työtehtäväsi muotoutuu ja miten Q-teatteri tulevien vuosien aikana kehittyy. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään ja mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen.

Q-teatteri on freelance-näyttelijöiden vuonna 1990 perustama ammattiteatteri Helsingin Töölössä. Q-teatterille myönnettiin taiteen valtionpalkinto joulukuussa 2022. Q-teatteri valittiin vuoden teatteriksi vuonna 2005. Q-teatterin ohjelmistossa nähdään kantaesityksiä ja vuosittain on kaksi omaa ensi-iltaa. Q-teatteri on työympäristö, jossa tuotetaan kunnianhimoisia ja teknisesti vaativia näyttämöteoksia ja edistyksellistä yhteisöteatteria.